Euroregio jumping in manege Woutershof in Kuringen (Hasselt)


Op 29 juli trokken we met een hele bende van onze manege naar de 4 daagse jumping in Hasselt.  We hadden in totaal 10 deelnemers (waaronder Lente) mee en nog een hele hoop vriendjes, vriendinnetjes, ouders, vrienden en supporters.


We kwamen toe op woensdag, een dag op voorhand om alvast ons tentenkamp op te zetten en de paarden te stallen.  Uiteraard waren onze honden ook mee !


Vanaf donderdag begon dan de jumping, met de finale op zondag.  Ondanks de vele supporters waren de resultaten niet schitterend.  De meisjes deden hun best, maar het niveau daar was duidelijk iets te hoog gegrepen voor ons.


We hebben wel 5 leuke dagen beleefd met z'n allen. Het was een geweldige en leerrijke ervaring voor de kinderen.  Ze konden 5 dagen intensief met hun paard doorbrengen ; eten geven, water halen, hooi halen met de kruiwagen, stallen onderhouden, paarden uitlaten, poetsen en rijden.  En elkaar helpen uiteraard. We hadden genoeg helpers mee om de paarden even in te rijden terwijl de ruiters hun parcours gingen verkennen.


Op zondag trokken we moe maar voldaan weer huiswaarts.  Nu veel trainen zodat we volgend jaar terug kunnen meedoen.