5 juli : De pups zijn 6 weken vandaag en dus was het tijd voor hun inenting en chip.

Kooikerhondjes zijn vaak extreem bang bij de dierenarts en dus gingen we vandaag maar een keer oefenen.  Hun eerste ritje in de auto is goed verlopen.  Geen overmatig gejank en ook niet wagenziek en dus niet overgegeven. 

Bij de dierenarts werden de pups geknuffeld en mochten ze rondlopen en spelen.  Ze stortten zich op de schoenen van de dierenartsen, geen enkele veter was veilig, ze gingen allemaal los.  

Alle pupjes zijn gezond verklaard ; geen hartruis, geen navelbreukjes. Ze zijn allemaal  ingeënt en gechipt en er is DNA afgenomen via een swap. 

Zoals gewoonlijk waren de teefjes flink bij hun spuitje en de reutjes hebben hun keel opengezet.

Bij de chip hebben ze allemaal gekeeld, maar dat is dan ook een hele dikke naald.

Ze zijn weer een ervaring rijker.

 

      Reutje blauw

 

 

      Teefje geel

 

 

       Teefje paars

       Reutje oranje

 

 

      Reutje rood

 

 

      Teefje roos

 

 


 

 

Op zondag 8 juli trokken we met enkele toekomstige baasjes, met de pups naar het Lintbos.  Het werd een gezellige namiddag.  Toby, het toekomstige vriendje van Rhea (puppy paars) was er ook bij en heeft zich voorbeeldig gedragen. 

 

Op woensdag trokken we weer naar het Lintbos.  Niet met de toekomstige baasjes deze keer, maar met Brenda Van Velsen.  Brenda woont bij ons in de straat en volgt een opleiding fotografie.  Ze wil zich graag toeleggen op het fotograferen van honden.  En dus gingen we wat oefenen met de pups in het Lintbos. 

Meer zien van dit nestje ?  Ga dan snel naar week 8